streliciaმართლა ეგენია, ოღონდ პატარა კორექტივს შევიტან -
ამონი ანუ ამონიუმის სულფატი, თუ არ ვცდები, კი არ ცვლის სოდას ან საფუარს,
არამედ ემატება და ხელს უწყობს მათ მოქმედებას, აფუებას და ზომაში მატებას,
და ასევე, ფქვილის ნაწარმის ხარისხს და ცომის სტრუქტურას ზოგადად აუმჯობესებს.
ანუ სავარაუდოდ, რეცეპტში ორივე უნდა იყოს - საფუარიც და ამონიც...
ასეა?
ახლაც გამოიყენება და ეტიკეტებზე, თუ სწორად მახსოვს, E-517-ით არის-ხოლმე აღნიშნული.
ხოლო მელანჟი შეიძლება იყოს კვერცხის ფხვნილიც და ჩვეულებრივი კვერცხიც უკვე გატეხილი,
ადრე, ტრანსპორტირების გასაადვილებლად, თხევადი სახით გადაქონდათ...
შეიძლება ახლაც, არ ვიცი
კარგი რეცეპტები გაგვიზიარე ჩვენც