გავიკითხე და სოუსისთვის როა გამზადებული მწვანილი, მანდ შედის ოხრახუშიდ ა ბლომად სანელებლები, ოდნავ კამა, ქიNძი, მწარე პილპილი შავი ან წითელი ცოტა, მარილი და რაღაცეებიო კიდე, ვერ დავიამხსოვრე, გემოვნების ამბავია რა სუნიდ ა სურნელი რა გინდა იმას დაამატებ)
ფოტოს მერე დავდებ, სახლში მაქვს

პრინცესა
ასე დავარქვი, ისე აზრზე არა ვარ რა ქვია, მეგობარმა მითხრა რეცეპტი, როგორიც მოწონდა და მერე ტაჯიკ მზარეულს ავუხსენი და ერთობლივად გავაკეთეთ
ცომი, სოუსი (აჯიკა, კეტჩუპი, მაიონეზი - პროპორცია გემოვნებით), ყველი ზემოდან, წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, ძეხვი (ჩვენ პეპერონი გამოვიყენეთ, ცოტა მეტი ცხარე და მწარე რო ყოფილიყო), ზემოდან კიდევ დამატებით მაიონეზი, როცა გამოცხვება, მაგრმა ჩვენ მაიონეზი გასაფორმებლად გამოვიყენეთ და მწვანილიც ბლომად
გული წითელი ჯობიაო ატყდა გულია (პიცის მცხობელი) და ჩვენც კეტჩუპი ჩავასხით


ვასაბის მომზადების პროცესი
მთელი საათი ხახვის გარჩევა/დაჭრა უფრო ადვილია ვიდრე 3-4 წუთით ვასაბის ამოზელვა
ხელზე ცეცხლი გიკიდია, ვერ სუნთქავ, ვერაფერს ხედავ, რაღაცა ფერფლი/ქვიშა/სილა/მტვერი/კვამლი ერთდროულად გაქვს + ხახვს ჭრი თან და ეს ყველაფერიე რთად რო უტევს ყელს, ცხვირს და თვალებს
და მერე 3-4 წუთში კი გაგივლის, მარა მანამდე უნდა გაძლება

სამწუხაროდ სამზარეულოს სურათები სახლში მაქვს, ნაცოდვილარს გავამარიაჟებ მერე
This post has been edited by MasterJC on 21 Nov 2013, 02:30