სუშის ქვემოთ? ქათმის ფრთებია დავაყარე სანელებლები და ამოზელვის წინა პროცედურაა, მერე კარგად ამოვზელავ და 1-2 საათი ვაჩერებ, სანამ დავაფასოებ და შევფუთავ
რო კარგად გაუჯდეს
პილპილი, მარილი, ხახვი, ნიორი და ა.შ.
1 ფოტოზე ხორცის ასორტია, ცხვრის და ღორის ნეკნები, ღორის სუკი და ღორის სამწვადეა შერეული, გრილზე ვწვავ
მეორეზე ვასაბის მომზადების პროცესი
მესამეზე - овощы на углях
არასდროს გამისინჯავს ისე
ბადრიჯანი, ცუკინი (ქართულად რა ქვია კაციშვილმა ვერ მIთხრა და დაგუგვლა მეზარება), პომიდორი, ხახვი, ქამა სოკო (შამპინიონი მგონი ქამაა), ბულგარული წიწაკა (თითქმის ყოველთვის წითელი)
იბრაწება მსუბუქად
ზედ მომზადებისას ვასხავთ თეთრ ღვინოს, ზეთს, ოდნავ მარილს ვაყრით, სოიოს სოუსს ვასხავთ კდიე დაშაქრულს
მერე შებრაწვისას, ლანგარზე რაცაა ეს ნაზავი დაქცეული, ზედ გადავასხავ ერთხელაც და ცეცხლზე შევაბრუნებ 1-2 წუთით
მერე ფოლგა იდევა ყუთში, სალათის ფოთლები ლაგდება და ზედ ამ ბოსტნეულს ვალაგებ, ვფუთავ და ცელოფანში ვახვევ, სიბოს მეტი ხნIთ ინახავს, სანამა დგილზე მივა
გასაფორმებლად ცოტაოდენ ოხრახუშს ვაყრი წვრილად დაყრილს თუ მცალია
მეოთხე ნაცოდვილარი აჭარულია
მეხუთე ფოტოზე ექსპერიმენტისთვის ჩხირებზე ავაცვი ლულა ქაბაბი, ძროხის ხორცია ან ხბოსი, არ მახსოვს
ჩვეუელბრივის ნახევარი გამოვიდა, 1 პორციაში 2 ქაბაბია ხოლმე ამფურზე და აქ 4 პაწუა გამოვიდა იგივე ხორცით
ხოდა ზეთში შევბრაწე, კლიარში ჩავაგდე
მეექვსეზე ერთ-ერთი ახალი დანამატია ჩვენს რეცეპტებში, სუშია ზემოდან სპაის სოუსით, შუაში რაა რ ვიცი, მე კი ვჭამე გემრიელად და

სპაისი ოდანვ მწარეა მაგრამ ისე რა
ძაან მწარეც არ უხდება სუშებსო
მეშვიდეზე უგორია угор
არც მაგისი ქართულის ახელი არ ვიცი, გამზადებულს ვყიდულოობთ მარკეტში, იაპონიიდან ჩამოაქვთ მგონი
ვადნობთ, სოუსისგან ვრეცხავთ და ვაშრობთ, ემრე ვჭრით სხვადასხვანაირად, როლზე შიგნით წავა თუ ზემოდან, ამგის მხიედვით
მერვეზე დაჭრილი სახითაა, ეგენი როლში შიგნით ლაგდება
ყუთებს ყოველდღე ვუცვლით ქაღალდებს და ვრეცხავთ, რო პროდუქტია რ გაფუჭდეს ან სუნი არ აუშვას
სალათი "ბერძნული"
იქით კვირას გადავბარგდები პიცებშიდ ა სალათებიც იქ მზადდება
თუ გევასებათ, ჩავიწერ რეცეპტებს და გიწილადებთ
ძაან ლამაზად გამოიყურებოდა ისე

მე10 ფოტოე და მე11ზე ქათმის ფილეა გამოსახული
ჯერ ახალგამდნარი, შამფურზ,ე ემრე დაბრაწული, შეფუთვის წინ\
მადისაღმძვრელად გმოიყურება ისეე
სხვათაშორის,რ აც აქ ვმუშაობ, ქათამი ლამის შემზიზღდა, მარტო ეგ ფილეა გამონაკლისი

სწრაფად ფუჭდბა და მერე მყრალდება
ამიტოამც ხშირად მავალებს
სწრაფად უდნა დაამუშაო და გაყინო, თორე თუგ ააჩერებ, გაფუჭდება
დაჟე 1 თვეზე ემტი თუ გავა გაყინვიდა, მაიცნ სუნს უშვებს არადა სხვა არაფერს არ ემართება ეგრე :/
ლიმონის დამატებას ვიწყებთ, გემო და რამე კაი აქვს, ოღOდნ სუნი უხდება მძაფრია რადა ახალი მოგვაქვს ყოველთვის, ეგრევე ვამუშავებთ, ვაფასოებთ და ვყინავთ
მარ ამაინც
სუნი რა
ბოლო ფოტოზე იმბირი , ვასაბი და სოიოს სოუსია
1 ეგეთI მიყვება როლებს და სუშებს თან
ერთი პორციაა ასე ვთქვათ, ყოველ 4 როლზე 1 ეგეთს დამატებით უფასოდ ვდებთ
ninicool