მოგვიანებით გილოცავთ ახალ თემას
rtuliტორტი ულამაზესია და ძალიან დახვეწილი

გილოცავ შვილის გაბედნიერებას
[kitika]მშვენიერი ვაშლებია
LUTAდესერტი ფანტასტიურია როგორც ყოველთვის
მე დიდი ვერაფერი ,მაგრამ ეს არის რაც გავაკეთე

ისევ არაჟნის დესერტი.ოღონდ ამჯერად ფორთოხლით+ფორთოხლის ჟელეთი და ბევრი ნიგვზით . რეცეპტს აუცილებლად დავწერ,ბოდიში ყველას ვინც მთხოვა და აქამდე ვერ დავწერე



ბანანის პუდინგი

სოკოს კრემ -სუპი მდანრი ყველით
ძაან გაქცეულზე გადაღებული სურათებია
* * *
shilaida ბლინების რეცეპტი---- 1 კვერცხი+300 მლ რძე ან წყანლი+ცოტა მარილი+1ს.კ ზეთი და 150 გრამი ფქვილი.ამ პროპორციით გამომდის ყოველთვის კარგი. შეგიძლია კვერცხით ცოტა მეტადაც დატვირთო

არაჟნის დესერტი
400 გ არაჟანი
10გ ჟელატინი
100 გ შაქრის პუდრა +ვანიილი
ხილი სურვილისამებრ
ჟელე ერთი ან ორი სახეობის
100 გ პეჩენია.
ნიგოზი მე დავამტე და უზომოდ მოუხდა.
ესე იგი პიველ რიგში ვაკეთებთ ჟელეს ,იმიტომ რომ დრო უნდა სანამ გამაგრდება.(ვაკეთებთ ისე როგორც პაკეტზეა მითითებული)
სანამ ჟელე მაგრდება წინასწარ ვამზადებთ ხილს,ნიგოზს და მოკლეთ ყველაფერს.ჟელე რომ გამზადდება რამოდენიმე წამით ჩავდებთ ცხელ წყლიან ჭურჭელში და გადმოვიღებთ ფორმიდან .დავჭრით სასურველ ზომებად.ჟელატინს ვალბობთ 100მლ წყალში ,რომ აფუვდება ვდგამთ ნელ ცეცხლზე და ვურევთ განუწყვეტლივ ,რომ გადნეს(მაგრამ არ უნდა ადუღდეს) . სანამ ჯელატინი გაცივდება დიდ სასალათეში ვურევთ არაჟნს ,შაქრის პურდრას და ვანილს ერთად მიქსერით+ჟელატინი და ისევ ვამიქსერებთ .შემდეგ ვამატებთ დანარჩენ ინგრედიენტებს.პეჩენია უნდა იყოს ძირი.შევაბრძანებთ რამოდენიმე საათით მაცივარში(უმჯობესია მთელი ღამით).ფორმიდან გადმოღებას რაც შეეხება ცხელ წყლიან ჭურჭელშიში ვდებთ რამოდენიმე წამით,ვაფარებთ დიდ თეფშს და ვატრიალებთ.სულ ეს არის იმედია გასაგებად დავწერე
This post has been edited by robi_robi on 12 Nov 2013, 21:10