ამოვწევ ამ მეტად საჭირო თემას
fordmanსალამი
კანჭი მოხარშვის მერე პირდაპირ ღუმელში შევუძახოთ?
ერთ ერთ თემაში დაბასტურმებული ვარიანტის რეცეპტი წერია, დანარჩენი ინგრედიანტები და მომზადების ამბებიც თითქმის ერთია (გარდა იმისა რომ შენ დაბალ ტემპერატურაზე აკეთებ და იმ მეთოდში მაღალი ტემპერატურით აკეთებენ) და რომელი უფრო გემრიელი გამოდის თუ გაგიკეთებია იმდაგვარად?
პ.ს. ლუდი მიახლოებით რამდენი დასჭირდება? 2-3ლიტრა?
ხოდა კიდვე ერთი ვერ გავიგე, მომზადებისას ზოგი ხარშავს ზოგი კი პირდაპირ უშვებს ღუმელში და რომელი ვარიანტი სჯობია?
აგერ ამ მეთოდით შეკაზმვის და დამუშავების მერე პირდაპირ ღუმელში უშვებენ ისე რომ არც ხარშავენ
http://www.letuscook.de/schweinshaxe/?lang=KAმე მგონია რომ მოხარშული უფრო კარგი გამოვა
This post has been edited by Mama_Basili on 19 Jun 2016, 21:57