likableჩვენთან არ ვიცი სად, ამბობენ გუდვილშიაო და ამ 2-3 გვერდში რაღაც მაღაზიაც ახსენეს, მე არ ვიცი,ვ ერ ვერკვევი
ჩემს ნაცნობს რო მოუნდა ვასაბის გასინჯვა,დ აეზარა ბარში წასვლა და ამაზონიდან გამოიწერა დ

ხაჭაპური გავაკეთე ადრე ნაჩუქარი რეცეპტით. ნუ გამოვიდა რა თითქმის
likableუშუალოდ როლის კეთების პროცესი:

ვიკეთებ ხელთათმანებს, რეზინით ვიამგრებ ცერზე, რომ თავისუფლად არ იმოძრაოს და არც ხელთათმანში არ დარჩეს ჰაერი, რომ ხელი არ შემიშალოს. გვერდით წყლით სავსე ჯამი გვიდგას. ზოგჯერ ხელს ოდანვ ვისველებთ, რომ ბრინჯი არ აგვერკას
ძალიან დასველება არ შეიძლება, ბრინჯი ხელში ჩაგეშლება

ამ ოხერს რა ქვია სულ მავიწყდება სახელი, როლს მაგაზე ვამზადებ და მაგასვე ვიყენებ ფორმის მსიაცემად ან დასატკეპნად

გადავწყვიტე დიდი ნორით გამეკეთებინა როლი. პრიალა მხარე ნორს ქვემოთ უდნა მოუქციო და ხორკლიანის მხრიდან დადო ბრინჯი, რომ ადვილად მიეკრას.

ბრინჯის გუნდას შემდეგნაირად ვანაწილებთ, დაახლოებით 2-3 ზოლი ცარიელი უდნა დატოვო, და ბრინჯი თანაბრად გაანაწილო, ძალაინ ბევრი ბრინჯია რ შეიძლება, განსაკUთრებით თუ როლში ბევრი ინგრედიენტია, ნორი ვერ გაუძლებს და გასკდება, ან როლი გამოგივა გასიებული

ეს ღარი დამწყებებისთვისაა უფრო, დაახლოებით მოგინიშნე რა ადგილის გარსემო უნდა განათავსო ინგრედიენტები, რო არ გაგექცეს მერე

ასე იჭრება კიტრი როლისათვის, ზოგ როლში კიტრის გული მიდის, დანარჩენების უმეტესობაში ქერქი.

როლზე განვათავსე ყველი (თეთრი კრემი როა), კიტრი, და ორაგულის ხორცი.

ნორით ვახვევ და ოთხკუთხა ფორმას ვაძლევ. ბოლოში როცა გავდივარ, უბრინჯო ნაწილზე, ამგას ოდნავ ვნამავ წყლით. საერთოდ ნორი გახევებულია, ამგრამ ოდნავი ენსტი ყოფნის დასარბილებლად, ხოდა რო დანამავ ან სველ თIთს გადაუსვმე,ვ, საკამრისია რომ მიეკროს დანარჩენს და ფორმა მიIღოს.

როლი მზადაა. გადავწყვიტე შემეწვა. ჰოდა ჯერ ფქვილში ამოავლებ, მერე ტემპურას ხსნარშიდ ა ფლიტიურში, ზეთში ვბრაწავ. დაბრაწვაისას, რამდენჯერმე ვანღრევ, რომა რ მიეკროს ფსკერზე და არ მეიწვას, თორე ამოღება გაჭირდება. წიანსწარ ხელსახოცს ვკეცავ და ვდებ, მერე როლი ზედ იდება დასაჭრელად, როცა ოდნავ შეგრილდება. როცა როლს რბილი შიგთავსია ქვს, მაშინ ცოტა გაციებას ვაცდით რომ დაჭრისას არ შემოგვეჭყლიტოს ან ფორმა რ შეიცვალოს.

დაჭრის წინ ადნის წვერს წყალში ვყოფ, მერე დამრეცად ვიჭერ, რომ წყლის წვეთებმა მთელი ზედაპირი გადაირბინონ, ასე უფროა დვილია როლის დაჭრა (შემწვარისაც დ აუმისაც), ბრინჯი არ მიეკვრება დანას.
თუ ყველია შიგ ან მაიონეზი, დაჭრის ემრე ნაჭრით ვწმენდ (თუ ისვრება), კვლავ ვასველებ და ისე ვაგრძლებ დაჭრას

ესეც იმბირი, ვასაბი, სოიოს სოუსი და ჩხირები

ამ იმბირს ზედ ვაყოელბ როლს, გემრიელი გამოვიდა :დ ისე შემწვარს არ ვწყალობ,არც დანარჩენებბს მაინცდამაინც :დ

ეს უკვე საჭუალო როლი ავიღე, შეკვეთა მოვიდა. თუ დააკვირდები, საჭუალო როლზეც დავტოვე ადგილი, იმიტო რო უბრალო როლი უდნა გავაკეთოდ ა ეგ ჩვეულებრივზე პატარაა ზომაში, ისევე დავახვიე, როგორც ზედა როლი, ოღOნდ უფრო პატარა კუბიკის ფორმა მივეცი და 8 ნაწილის ანცვლად 6 ნაწილად დავჭერი და მგონი ლამაზად გამოიყურება. უბრალო როლი ორაგულით. 2 პორცია ერთად



აქაც ისევ საშუალო ზომსი ნორია, ოღOნდ ბრინჯი ბოლოდმე ფარავს და ერთ მხარეს ოდნავ მეტია, ვიდრე რნორის სიგრძე. ეს კალიფორნია კრევეტით მქოდნა შეკვეთაში და იამზე გამოვიყენე, ამ დროს ნორის მხრიდან ლაგდება ინგრედიენტები, ვახვევ და ბრინჯაინი მხარე გარეთ ექცევა, და მერე გამზადებული როლი წვრილი ხიზილალით იფარება


ესეც თანამშრომლის გამზადებული სხვა შეკვეთა, ლამაზად გააკეთა