#42283356 · 19 Sep 2014, 01:15 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
TONIC
QUOTE | გურულები ქათმით აკეთებენ მგონი არა? მეგრელები ძროხის ხორცით |
ააააა - სწორია. ჩვენი ქათმის ნიგვზიანი ხარჩო, მეგრული - არ ვიცი.
QUOTE | ისე ზემოთ დავწერე - გურულებს, მეგრელებს და იმერლებს იმდენი საერთო კერძი აქვთ, წარმომავლობის დადგენა შეუძლებელია |
ჰოდა, კაცმა არ იცის, რამდენ გურულ რამეს იჩემებენ მამგნები, გვჩაგრავან პატარა კუთხეს. maxviliQUOTE | tavadze ბებიაჩემი აკეთებდა პრასის მწნილისგან ნიგვზით შეკმაზულ მხალს ,თითებს ჩაიკვნეტდი. |
მახსოვს, ამ გაზაფხულზე ახალი ლობიო გადავდე გვერდით მაგის გამო. ჯონჯოლითაც მაგარი ფხალი გამოდის. თუმცა ფხალეულში ჩემპიონი მაინც თეთრი (კეჟერა) ფხალის ყვავილებისა მგონია, რომელიც გაზაფხულზე კეთდება, როცა ეგ მცენარე ყვავილობს. თუმცა კეჟერას აჭარაში დამწნილებულსაც აკეტებენ ფხალად. This post has been edited by tavadze on 19 Sep 2014, 01:16
--------------------
"მე ვიცხოვრე ჩემი ხალხისთვის და არა უკვდავებისთვის" - თურქეთის ქართველთა ილია ჭავჭავაძედ წოდებული ახმედ მელაშვილი. "ფერეიდანის მიწაზე საქართველოს სული ვარ" - ფერეიდნელი ქართველი არსენ ონიკაშვილი. "ცხოვრებას კვლავ აღმა მივყვები ჯიუტად კალმახის ჟინითა".
|