მშვენიერი ვერსია მოგაწოდა
N-Economist მა.
უფრო დეტალურად კი , აი, რულეტის rtuli-ს რეცეპტი.
რულეტი
1 კოლოფი სგუშონი
2 ცალი კვერცხი
0,5 ჩ.ჭ ფქვილი
0,5 ჩ.ჭ სახამებელი
1 ჩ.კ სოდა+1 ს.კ. ძმარი
ვანილი
ცოტა ლიმონის ქერქი
კარგათ გავთქვიფოთ კვერცხი,შევათქვიფოთ სგუშონი,დავამატოთ ვანილი,სოდა+ძმრით,და ფქვილ-სახამებელი.
დავასხათ პერგამენტ დაფენილ თუნუქის ფურცელზე და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე,ოდნავ შეყვითლებამდე.
გამოვიღოთ ღუმელიდან და 5 წუთის მერე ,ცხელივე,თავის პერგამენტის ქაღალდიანადმოვახვიოთ რულეტივით.გავაციოთ.
გავშალოთ,თან მოვაცილოთ ქაღალდი.გადაუსვათნებისმიერი ჯემი ან კრემი.
სცადე, აბა? რთულის ძალიან კარგი რეცეპტები აქვს, პროფესორია კულინარიაში.
მე ბანანს დავსრისდი და გადავუსვამდი ჯემის ნაცვლად