გრილს ვეძახი ელექტრო და ნახშირის რკინის ცხელ ზედაპირზე მომზადებას
ნახშირზე გაკეთებულს კიდევ შეშაზე გაკეთებული ჯობია მაგრამ ორივე ჩემპიონია
გრილის ბოსტნეულს უკვეთავდი ხოლმე ფუდპანდიდან, მაგრამ მერე ელექტრო გრილი თავად ავიღე და სულ ვიყენებ
ჩვენთან შემწვარი და მაიონეზიანია ყველაფერი მოხარშული კიდევ უგემურია ერთადერთი გადარჩენა გრილზე მომზადებაა

ნაკვერჩხალზე მომზადებული "აჯაფსანდალი" ადრე გამასინჯეს კაი რამეა
ცეცხლზე მთლიანი ბადრიჯანი, ბულგარული, პომიდორი უნდა დადო, შემდეგ რომ დარბილდება და ბოლის გემოს აიღებს ჩVეულებრივად დაჭრი, მწვანილს და მარილს დაუმატებ (+ ერთი კბილი ნიორი, გემოვნებით

) ესეთ რამეს რესტორანშიც არავინ გაგასინჯებს, კარგი რამეა