აი ეს საკითხი არის ძალიან სადაო
ზოგადად, მოხარშულს იმიტომ ურჩევენ, რომ უცხიმოდ კეთდება.
თანამედროვე ტექნიკა კიდევ იძლევა იმის საშუალებას, რომ უცხიმოდ შეწვათ.
კარგი ტაფა ან აეროგრილი და ეგ ყველაფერი შემწვარიც მშვენიერია
ბრინჯზე ასევე ვიტყოდი, რომ თეთრი ბრინჯი დიდად სასარგებლო ვერაა, 9-ჯერაა გადამუშავებული, ე.წ. "გაშლიფოვკებული". ყავისფერი, შავი, წითელი ბრინჯი, რომელიც ქერქთან ერთადაა, სასარგებლოა გაცილებით.
Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.