ბეეევრი გემრიელი სასუსნავები ამ თემას.....დავფიქსირდები მეც...
პანგასიუსის ფილე ნუშის ფანტელით და სეზამით..
ეს თევზის გარდა ყველაფერია, საერთოდ არა აქვს თევზის გემო და სუნი, მაგრამ ძალიან გემრიელი...

გავასუფთავებთ პანგასიუსის ფილეს და შევაშრობთ...ცალკე ვთქვეფთ კვერცხს და ცალკე ფქვილში ავურევთ მარილს და შავ პილპილს... ამ ცვენს ფილეს ჯერ ამოვავლებთ ფქვილში, შემდეგ კვერცხში და ბოლოს ნუშის ფანტელში ან სეზამში....შემდეგ დავაწითლებთ ორივე მხრიდან ზეთში და სუფთა ჭურჭლით შევდგავთ ღუმელში 170 გრ-ზე 10-15 წთ....
la reine
ხოოოო...სურნელიც კი ვიგრძენი.....
iBESTიმერეთში ყველი ხარჩოს ვაკეთებთ...ეხლა ისე მომინდა, ძალიან კარგია...ყველს გარეთ კავკიდებთ და გავახმობთ, ეს ზაფხულობით ძირიტადად, ან სოფლებში შეშის ფეჩის თავზეც გაკიდებენ ხოლმე.....მერე ვაკეთებთ ხარჩოს, ანუ იხარშება ბრინჯთან ერტად, ბოლოს კვერცხს გათქვეფ და წვრილ ზოლად ჩაასხავ, თან ურევ რომ არ აიჭრას, ამატებ ყვითელ ყვავილს და შავ პილპილს( ეხლა არ დააკომენტაროთ პილპილი შავია აბა რა არისო, თეთრიც არის)....ეს არის სულ, დამახასიათებელი გემო აქვს, განსხვავებული, მაგრამ საუცხოოა....