dreamer@კაი. /არადა, კაი ხანი "გამოკიდებული გყავდი სარეცხის თოკზე"/
მე მაინც მიყვარხარ როგორც ჩემი ქართველი.
ცომი წინა დღისით მოზილე, მინიმუმ ორმოცდაათჯერ გადაახვიე, არავითარი საფუარი, მაცივარში დაბალ თაროზე შეინახე ერთი ღამით შუშის ან მინანქარის ღრმა თასში.
მოასვენე და სამზარეულოს ცელოფანით ჰერმეტულად დახურე ის თასი.
ფარშსაც თუ იგივე დღეს მოამზადებ, უკეთესი კერძი გამოგივა მეორე დღისთვის.
მეორე დღეს კიდევ მოგიწევს გადაზელვა.
ერიდე რომ ფქვილი არ აჰყვეს ფირფიტებს, არავითარი კვერცხი და წებო კიდო.LOL
მარილი უქენი შენი გემოვნებით.
აქაფებულ მდუღარეში უნდა ჩაუშვა თადაყირა, თან ციცხვით მოურიე./ეს სითხეც მარილით უნდა იყვეს გაჯერებული./
"რკინის მოსარევი" მოაშორე იქაურობას.
გვაჩვენე მერე რა გამოგივა.
P.S. ამ ვიდეოს კიდევ ჩვენთვის ძალიან პატივსაცემ ადამიანს, თავად თავაძეს მივართმევ:
https://www.youtube.com/watch?v=cV_HpB7RUY4...bc5y2Q&index=41იმ ქალმა, შვიდი ორაგული სანამ არ გამიქცია და "ბუტკაში" სანამ არ შევიყვანე, მანამდე არ მოისვენა.
კაი ჰოო, ვაარ ქართლელი და დინჯი, მაგრამ მოთმინებას ხომ აქვს საზღვარი?
მეუღლე იღებს მაგ ვიდეოს და საშინელებაა შენთან ერთად "ბუნებაში" წამოსვლაო.LOL