კი, ზოგი დიასახლისი არ უმატებს კვერცხს.
კვერცხი, ისევე როგორც ხინკლის ცომში, იძლევა გარანტიას, რომ არ დაიშლება
კატლეტების ფარში კარგად უნდა დაიზილოს, როგორც ცომი
და კარგად იცემოს - ამით ხდება ელასტიური და აღარ იშლება.
ახლა ცემაში რა იგულისხმება - ფარში უნდა აიღო და დაახეთქო , ასე სამიოდე წუთი.
თუ დიდი მასაა ნაწილ-ნაწილ გააკეთე.
შეგიძლია მაგიდაზე ან იმ ჯამშივე ჩაახეთქო, რომელშიც აკეთებ.
მერე მისცემ ფორმას, ამოავლებ საფანელში და შეწვავ.
ზოგი არც საფანელს ხმარობს.
ხოლო ნაზი და წვნიანი რომ გამოვიდეს, საჭიროა ცხიმი
ამისთვის ძროხის ფარშში ღორისას ურევენ.
თუ მხოლოდ ძროხის ფარში გაქვს, შეგიძლია ცოტა არაჟანი ჩაუმატო.
ან კატლეტის ფორმირებისას შუაში კარაქის პატარა ნაჭერი ჩაუდო...
მაგრამ რა დროს კატლეტია, იმისთანა შუები დადე!
la reineმშვიდობა შენს გამოჩენას!
Mrs.aravinგამოვა ელექტროშიც, გამიკეთებია მე.
ყველაზე დაბალი ჩემსას 50 გრადუსი აქვს.
დიდხანა უნდა ცხობა ...
This post has been edited by nia4u on 19 Feb 2017, 17:30