<<Innamorata>>არაა ძნელი
ოღონდ ქართულად არ ვიცი რა ქვია ნახევარზე მეტს და ინგლისურად დავწერ

ხორცი: pork baby back ribs
ნეკნებს უკანა მხრიდან პარკივით რომ აქვს თეთრი ეგ უნდა გააძრო მერე როცა მომზადდება ცარიელი ძვალი რჩება რომ ჭამ ყველა მხრიდან ძვრება ხორცი ადვილად.
თითო კოვზი onion powder, garlic powder, ground cumin, paprika, chili powder + 2 კოვზი მარილი 1 კოვზი პილპილი და 2 კოვზი brown sugar
კიდე ცოტა oregano leaves და დაფქვილ კოწახურს ვაყრი ნახევარ კოვზს სადღაც
ამ ყველაფერს ჩაყრი ერთად რამეში და აურევ ერთმანეთში
რასაც მიიღებ ქვია Dry rub

მოაყრი ბლომად ხორცს და წაუსმევ ზედ კარგად. არ მოგერიდოს და იმენა ბლომად მოაყარე თითქმის უნდა დაიფაროს სულ ხორცი მაგით ყველა მხრიდან.
შედგავ მერე დუხოვკაში ზავიდანაც ფოლგა გადააფარე სადღაც 1 საათი და 40 წუთი 175c ზე
მერე მოხადე ფოლგა გადააქციე ქონი რაც გამოვიდა აუწიე ბოლომდე დუხოვკას და შედგი უკან ერთი 5 წუთით რომ გაშრეს გარედან კარგად ხორცი და შეიბრაწოს ოდნავ
მერე გამოიღებ წაუსმევ BBQ სოუსს გარედან ყველა მხრიდან შედგავ უკან კიდე ერთი 10 წუთით. შეგიძლია გაიმეორო კიდევ ეგ პროცესი ანუ გამოიღო კიდე წაუსვა და შედგა კიდე 10 წუთით.