tatanashvili1აი რეცეპტი :
1 კოვზი პაპრიკა
1 კოვზი ხახვის ფხვნილი
1 კოვზი ჩილის ფხვნილი
1 კოვზი შავი პილპილი
ნახევარი კოვზი დაფქული ნიახური
ნახევარი კოვზი დაფქული სალბი, შალფეი იგივე
ნახევარი კოვზი ნივრის ფხვნილი
ნახევარი კოვზი ბაჰარი
ნახევარი კოვზი ორეგანო
ნახევარი კოვზი ბაზილიკი
ნახევარი კოვზი მშრალი მაიორანი (ეს თავშავა მეგონა, მაგრამ ჩვეულებრივ მაგ დასახელებით არის გუგლში

)
ამ სუნელებს შეურევ ფქვილში, უხეშ მარილთან (ხრეშ მარილს რომ ეძახიან ) და ყავისფერ შაქართან ერთად
ამოავლებ ნანატრ ფრთებს კვერცხის ცილაში, შემდეგ სუნელებიან ფქვილში, შემდეგ ცილაში, შემდეგ ფქვილში, ისევ ცილა ისევ ფქვილი.
დაახლოებით 10 წუთს ვასვენებთ ამ ამოვლებულ ფრთებს თეფშზე

ოდნავ უნდა შეშრეს. შემდეგ გავაქანებთ ფრიტურიცაში და ზეთით სავსე ქვაბში და შევწვავთ 12-14 წუთით

ინტერნეტში ვნახე, იმედია გამოგადგებათ
. . . ფანჯარა იყო - საშინლად ბნელი, ოთახი იყო - საშინლად პატარა, გარეთ დღე იყო - გველივით ჭრელი და მზე - ძალიან , ძალიან ცხრათვალა!