Master_Nickბებიაჩემს თავისი ინტერპრეტაცია აქვს

))
უბრალოდ ყველაფერს თვალის ზომით ვუკეთებ,მაგრამ რადგან გაინტერესებს,მიახლოებით დავწერ

2 კონა ქინძი (ეხლა არის ჯერ კიდევ მწვანე თესლიანი ქინძი). - ეს უნდა გამოვარჩიოთ ღერებისგან
1 კონა კამა(ასევე თესლით) ესეც უნდა გამოვარჩიოთ ღერებისგან
1 კონა ჩვეულებრივი ქორფა ქინძი
1 კონა პიტნა (მხილოდ ფოთლები)
1 კონა ტარხუნა(მხოლოდ ფითლები)
1 დიდი თავი ნიორი
3-4 ცალი მწარე წითელი და მწვანე წიწაკა
1 ჭიქა ყვითელი ყვავილი ( პატარა სუნელების)
1 ჭიქა უცხო სუნელი(ესეც სუნელების პატარა ჭიქა)
ყველაფრი გარჩეული მოვათავსოთ ჯამში და შემდეგ პორციულად დავიწყოთ სანაყში ნაყვა მარილთან ერთად

ამ პროცესის დამუღამება შეიძლება მარილის სტრუქტურიდან გამომდინარე

არ ვიცი რამდენად გასაგებად დავწერე,თუ რამე გაუგებარია ,მზად ვარ პასუხისთვის