maiako_maoარაფრის რისი ამდლობა

არა მაო სამი საათი ნამდვილად არ სჭირდება იმ თხლად დაჭრილ ბოსტნეულს
შენ გაქვს შეცდომა დაშვებული ბოსტნეული სქლად და ჩვეულებრივი აჯაფსანდალივით გაქვს
ასევე შეიძლება წვენი "სოუსი" -ც დააკელი
ჩაფლავებული და ჩახარშულიც არ უნდა იყოს ცოტა უნდა მოგყვებოდეს რა ჭამის დროს ოღონდ უმი არ უნდ აიყოს რა
ზოგადად ბოსტნეულზეა დამოკიდებული განსაკუთრებით ბადრიჯანზე ყაბაყზე და კარტოფილზე ზოგს დიდი ხანი უნდა მაგრამ 1.5საათზე მეტი რავი არ დასჭირვებია ჩემს პრაქტიკაში 1 საათიც
საკმარისია ისე ქორფა ბოსტნეულზე
აუ არადა 200 და 250 საერთოდ არ უნდა 180 საკმარისია უცხოეთშიც 180 ზე აცხობენ
მაგრამ არაუშავს მთავარია სცადე ელოდე მოტივაცია გქონდა და გემრიელი იყო
ისე კი აი ასე თხლად უნდ ადაგეჭრა და ჩაგეწყო