მეც მაგ პოზიციაზე ვარ
ქრაფტი ისეთი პოლულარული გახდა ბოლო დროს
სახარშის ზომებით აღარ უნდა გაიზომოს ქრაფტია თუ არა.
სიერა ნევადა, ბელლსი, სთოუნი, დოგფიში ყველა ბლომად ხარშავს რომელიმე არაა ქრაფტი ამიტომ?
ნუ 6 მილიონი ბარელი კაი ლიმიტია მაინც მარა შეიძლება მაგაზე მეტიც მოხარშონ მთავარია ხარისხი დარჩეს იგივე.
ქრაფტი ჩემთვის არის ხარისხიანი ლუდი რომლის მოხარშვასაც ეთმობა სათანადო დრო და გამოიყენება ხარისხიანი ინგრედიენტები.
ინდუსტრირებული რო არაა პროცესი
ზოგადად ქრაფტი ეგაა ხელაკეთი რამეა

მაგრამ იცვლება რეალობა ეხლა 1 ოჯახი ვეღარ მოხარშავს მილიონობით ბარელს
მთავარია იგივე დარჩეს ხარისხი და თუ გინდა მილიონი ბარელი დადონ მაინც ქრაფთი იქნება ჩემთვის.