elchiსაელჩოს ეტიკეტით არაა აუცილებელი საუბარი, მთელი ფორუმი შინაურობა არ ვართ?

გემრიელად მიყვარს კუჭის ამოყორვა და გაოხრებული შიგნეულობის გამო ნაყიდებს ვერ ვჭამ ამიტომაც დავიწყე ახალი ჰობი.
ეს ამ ვარიანტის ბოლო ვერსია, მემგონი მეტს აღარ ჩავწიხლავ.

საბაზისო რეცეპტი:
https://bakesbybrownsugar.com/meyer-lemon-c...om-pound-cake/#სხვათაშორის ორიგინალიც უმაგრესი გამოდის, პროსტო ორმაგი კარდამონი და +0.5ჩაის კოვზი მუსკატი, +ერთი კაფსულა ვანილი და თუ გაშლილზე ცხვება მაშინ 170 გრადუსი 48 წუთი 176 50ს მაგიერ.
რაც შეეხება მოდიფიკაციას:
256გ ფქვილის მაგიერ 206გ ფქვილი + 50გ კაკაო
კარდამონის მაგიერ 0.5ჩაის კოვზი დარიჩინი და ერთი კაფსულა ვანილი (თორე კვერცხის გემო იგრძნობა)
ლიმონის ცედრის მაგიერ 2 სრული ფორთოხლის ცედრა
60მლ ლიმონის წვენის მაგიერ 2 ფორთოხლის წვენი ნელ ცეცხლზე ამოორთქლებულუ 50-60მლმდე ჩამოყვანილი, 80 გრამი შაქრით
ცომში 400 გრამი შაქრის მაგიერ 300 გრამი (+80 წვენის + რაც ფორთოხალს აქვს)
ესეთ ღრმა ფორმაში ჯობია გამოცხობა, 176 გრადუსი 50 წუთი + რამდენიც დაჭირდება რო ცენტრში 208F დადგეს და ზედა მეოთხედზე 210 ან ჩხირით გაისინჯოს.
soaking syrup იგივე რეცეპტით ოღონდ ისევ 1.5-2 ფორთოხალი reduced სანამ თითქმის ჟელე არ გახდება. დასხმა არ შეიძლება გამოღებიდან 15 წუთში ფრთხილად ფუნჯით, აჯობებს ნაწილ-ნაწილ რო ჩაჟღენთვა მოასწროს.
ცხელის გაჭრა სისულელეა მაინც არ ექნება გემო.
მეორე დღეს ან სრულად გაციების მერე ფქვილი-კაკაო-კარაქი-ვანილის შაქრით გაკეთებული შოკოლადი ესხმება და ეგაა რო გაცივდება მიდი შვიდი. წვალებაა მარა თეთრი სასახლის არ იყოს რო ჩაკბიჩავ და გე####ვა

ცედრა-შაქარ-კარაქის "cold beating" აუცილებელია ვცადე ისე და ბანძდება, უმიქსეროდ არ გამოდის.
