Doloressვერ ვიპოვე

აქ დაგიწერ, ოღონდ ეს არის გუმბაო ქართულ-ჩინურად
მოკლედ დავჭერი ხორცი და ტაფაზე მოვშუშე, გდავიღე ცალკე. მერე მოვშუშე ბულგარული (ვინაიდან ეს მქონდა ) და გადავიღე ცალკე, მერე მოვშიშე ძალიათ თხლად დაჭრილი ხახვი დავასხი ღვინო დაახლოებით 1 ჭიქა და 1 კოვზი ფქვილი, მერე დავასხი ტომატის პასტა და სოიოს სოუსი ხმელი ქინძი, სვანური მარილი წიწაკა და 1 კოვზი თაფლი (ან შაქარი) ნუ წიწაკა ემოვნებით თუ ძალიან მწარე გიყვართ. მერე ამ მასაში დავამარე ეს მოშუშული ხორცი, ბულგარული, და მოხალული არახისი. ცალკე კი გავაკეთე ბრინჯი სტაფილოთი როგორც ზემოთ
SoulTaker დაწერა დაახლოებით ისე და გემრიელად მივირთვით ძალიან

. ჩემს მეუღლეს რომ მოვახსენე თაფლი აქვსთქო ეგ ვერ გაიგო რატო უქენიო, ისე უფრო კარგი იქნებოდაო, მაგარმ დამიჯერეთ უნდა თაფლი (ან შაქარი) რო არ მეთქვა ვერ გაიგებდა

უუგეემმმრრიიეელლლეეესიიიი იყო
(კარგი გამახსენდა გავაკეთებ ამ დღეებში )
მთვარეული დეიდა ამ 1 ხელ გვაპატიე

პ.ს გამაგებინეთ როგორი გამოგივათ