deida_vasasiმოკლედ მე დიდი ჟაროვნა მაქ და მაგაზე ვაკეთებ, თუ ფორმა პატარა გაქ დააკლებ ცოტას და ეგაა. ესეიგი კილო ნახევარ ალუბალს ამოუღებ კურკას, 8 კვერცხის ცილას ათქვიფავ ცალკე 4 დიდ კოვზ შაქართან ერთად (უშაქროდ დაიწყე ათქვეფა ერთი მწიკვი მარილით და რო გამაგრდება მერე ჩაუშვი შაქარი). 8 კვერცხის გულს კიდე ცალკე 4 დიდ კოვზ შაქართან ერთად. მერე გულებში ჩაამატე 8 დიდი კოვზი ფქვილი და ათქვეფილი ცილები, კარგად ათქვიფე ეგ ყველაფერი, უი ხო ვანილიც თუ გაქ ეგეც დაამატე. ჟაროვნას წაუსვი კარაქი და ჩაასხი ცომი ზემოდან დააყარე ალუბლები თანაბრად და გახურებულ ღუმელში ჩადგი ნელ ცეცხლზე 40 წუთით. ეგაა გაამოს
თუ დაგეზარა ცალცალკე ათქვეფა კვერცხის გულების და ცილების ერთადაც შეგიძლია, უბრალოდ ცალცალკე რო თქვიფავ უფრო კარგად ამოდის ბისკვიტი და უფრო ფაფუქიცაა.
ინებე დეიდა ვასასი

გაამოს
ketketketბოლო წლები რო ძალიან დაბინძურებულია შავი ზღვა ყველამ ვიცით, და მარტო მე არა ჩემ ირგვლივ ძალიან ბევრს ქონდა ჯამრთელობასთან პრობლემები ზღვის მერე

ძალიან კარგი შენ რო არაფერი არ დაგმართნია, მეც წინა წელს დამემართა, შეზლონგზე პრაქტიკულად არც ვწვებოდი, წყლიდან არ ვძვრებოდი ისე მიყვარს

მწვანე კონცხზე მოხდა ეგ, მანამდე ანაკლიაში ვიყავი და მაქედან ჩვენთან ერთად ვინც იყო გოგო მაგას სტაფილოკოკი შეხვდა და ვინც ბათუმში იყო კიდე სერიოზული კუჭნაწლავის ინფექციებით ჩამოვიდნენ

მოკლედ არააქ მნიშვნელობა საიდან, წყლიდან , ჰაერიდან, საკვებიდან, აღარაა უსაფრთხო რა აქ სიარული, რო გაცურავ და გვერძე პამპერსი ან კუკები რო ჩაგიცურავენ ეგ ტეხავს ყველაზე მეტად

იმ ფასად რაც აქ ვიხდით დასვენებაში, თურქეთში წახვალ და უსუფთავეს წყალში იჭყუმპალავებ

აი მაგაზე უარს ნამდვილად არ ვიტყოდი ეხლა მაგრამ სადაა