ალუჩას და თუთას ვჭამ, დღეში ერთ მუჭამდე (

) ბალსაც,
ვაშლის ჩირს ცოტა-ცოტას, კიტრს რამდენსაც მინდა, ჰერკულესის ფაფას ყველით,
წვნიანს ვაკეთებ მხოლოდ ჭარხლითა და სტაფილოთი, უკვე მოხარშულ ხორცთან ერთAდ ვხარშავ, ვამატებ მარილს და მწვანილს, ხან ჰერკულესსაც;
ჩაის კარაქიანი პურით და ყველით, წიწიბურა, ორცხობილა, მაწონი, ხაჭო და არაჟანი დაშაქრული;
მოკლედ მენიუს არაუშავს;
ხვალ მინდა პომიდორი შემოვაპარო მენიუში, დღეს ვიყიდე და მგონი უკვე სათბურის აღარაა, ბაღჩებიდან უნდა იყოს, ნუ ეს ვიზუალიდან დავასკვენი და შესაბამისად ნაკლებად უნდა იყოს გაჯერებული სასუქით, კიდევ ყაბაყი ვიყიდე და წარმოდგენა არ მაქვს როგორ მოვამზადო

ასევე ბადრიჯანი დგას შემდეგ დღეებში რიგში

პ.ს. არც გაზები მინდა მოემატოს, მაგრამ ალერგიის გამო ვფრთხილობ, ერთხელ რომ დააყარა გვეყო აშკარად
Проходи, чувcтвуй cебя как дома. Можешь
пропылеcоcить или поcуду помыть...