#39746145 · 7 Feb 2014, 11:42 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
manine2013იცი, მთავარია ცხელი არ იყოს, ცივზე შეიძლებაო და თბილზე როგორც წავიკითხე. მაგრამ მე ქაფქაფა წყალს ვასხამ ხოლმე ფაფის შემდეგ გასარეცხად. ანუ ცხიმი სხვანაირად როგორ მოვაშორო, სარეცხი საშუალებების გამოტყენება არ მინდა. ამიტომ ისევ კერამიკას გამოვიწერ კი არა და გამოვიწრე უკვე გუშინ  იაფიც იყო 13 დოლარად 2 ცალი ჯამიკო * * * deadeo1988 | QUOTE | | ეს რა წავიკითხე გული გამისკდა სიას რო გადავხედე რამდენი ბავშვის საჭმელია ეხლა 100% გადავწყვოტე რო ისე გავუკეთებ სანდროსაც პიურეებს და ხილფაფებს როგორც დედაჩემი მიკეთებდა მე |
აუ ეხლა უნდა წავიკითხო და უკვე ცუდად ვარ .... რაც შეეხება სახლში დამზადებს მაინც რომ არ ვართ დაცულნი? ის წიწიბურა და ა.შ. რასაც ვიყიდით, რა ვიცით რომ გენმოდიფიცირებული თესლით არაა? მგონი, ამ შემთხვევაში, ნაყიდის პონტში უფრო ვართ დაცულები . ნუ რახ შეეხება ხილ-ფაფებს და ა.შ. ალბათ მაინც სახლში სჯობს...მე ძირითადად სახლში ვუკეთებ, ნუ არასეზონურს მხოლოდ ვყიდულობ
--------------------
ჩვენ ყველაფერს გადავიტანთ ჩვენ ხომ გასკონელი გვარდიელები ვართ!..
----------------------- "Every man is born as many men and dies as a single one" Martin Heidegger
|