ashley_tkoxo ra am wiokobit piriqit ufro magizianebs

hai huis ver vitan, yoveltvis roca shesadzlebelia jobs mshvidad vadawyvito sakitxi,
gushin vutxari davxocavt ertmanets am bavshvtan mimartebjt rame unda shevcvalot metqi, arada rogor ginda vigacebi ro urekaven pacientebi imatze aqvs xolme trauri da nanatr shvilishvilze tan nanatr gogoze rato mikvirs
makavel1infakols ara mara hepatolaqs vasvmev me-9 dgea mara araferi shedegi araa
blblblara oynis winaagmdegi var mec da arc tviton moswons mara ukanaskneli gamksavaliao.
mara am mis kolegebshi turme yvela (ase meubneba dedamtili da an abuqebs an me unda damajeros) shvilebs da shvilishvilrbs ukanatanshi yuris chxirs an gazgamyvans an daxveul qagalds uchxikineben gauweven anuss gamouweven da dilaobit ragaac periodi aqnevinebeno da merr miechvevao da tavisit yovel dilit izamso, ar vici ra miechveva ro izavs shejdzleba mara imasac xo miechveva ro am xerxit unda qnas da ara tavisit, rac dedachemisgan gadmovbargdit mas mere amaze mabavs ukve tvini agar maqvs
garfield1ise eg bifidumebi pediatrma mitxra hepatolakma ro.ar ushvelao eg vcadot da mere kveba shevucvaloto da anu ar varga? Uazrod davalevineb?
* * *
Takdzudzuzecaa da humanasac vumateb 2-3-s dgeshi, 40dge gadasarevad iyo arc gazebiarc arafero, daje saati vicodi rodis kukavda imito ro mkacrad vakontrolebdi kvebis racions mara mere nel nela shevapare ragacebi ertbashad rac qmris saxlahi vadmovbargdi da amasac aeria
ki myavs pediatri poliklinikis, ndobit jerjerobit vendobi, atasi kastingi gaatara chemma dedamtilma lamis gamocdebi da gasaibreba chautara.
mara es kukebi regularuri sanatreli maqvs ra
This post has been edited by moqalaqe1 on 11 Aug 2014, 07:13