Ninito_Didoგოგოებო მე მაქვს თურქული ღუმელები როა და მაგას იმხელა ჟარუნა აქვს ეგ მასა ზოგადად ცოტა მეჩვენებახოლმე
გამაფხვიერებლის ყიდვა სულ მინდა და სულ მავიწყდება. ხოდა მაწონი კიდე სახლში მაქვს (ნინო შენ გადაახტი ამ სიტყვებს არ წაიკითხო

) და მაგიტომ არაჟანს აღარ ვყიდულობ, თორემ დედაჩემიც სულ მაგას მეუბნება, ტოჟე ცნობილი მეცომია

სახლის კარაქი როცა მაქვს მაგას რომ ვუშვრები საერთოდ ძალიან ნაზი და რბილი გამომდის.
პ.ს. იმდღეს მინდოდა მეკითხა დდა დამავიწყდა. მოკლედ ჩპ მომივიდა. რამდენი ხანი მინდოდა ბურჟუიკას(თუ რაც ქვია) ფორმა და ვეცი ვიყიდე

ან ჯერ იკითხე შვილო, რომელი ჯობია, აწონე, დაწონე და იყიდე რააა

ვიყიდე მეტალის ჩავასხი ცხელში ცომი და რომ გამოცხვა, ნურას უკაცრავად, მთელი ვერაფრით გადმოვახტუნე. არვიცი უნდა გაციებულიყო და მერე გადმომეღო, არვიცი ფორმის მასალაა ცუდი და იმიტო მიიკრო. მოკლედ დამეწიწკნა ნერვები. შეიძლება ფქვილი დავაკელი იმის შიშით პურივით არ გამიხდესთქო. მოკლედ მასწავლეთ ეხლა კარგი როგორ გამომივიდეს. გემრიელი კი იყო მარა ქათმებივით ვიკენკებოდით
This post has been edited by mananiko81 on 16 Sep 2016, 09:24
წეროს მოლოდინში.... since 2010
მოფრინდაააააააა!!!! 28.12.2022