ნიგვზის სოუსს თუ ურტყამ ის საცივი არაა
მიჭამია და დიდი სხვაობაა
ოდნავ მოტკბოა ინდური
და პერსული მძიმე და მსუყეა უფრო
ნაცნობის ოჯახში მაქვს ნაჭამი აქ
ინდაური იდო მთლიანად და სქელი მუქი ყვითელი სოუსივით უფრო თხევადი ფხვნილივით იყო
საცივის იდენტური არ მეგულება
მარა აი ხინკლის და ხაჭაპურის სტილი ეგ მსოფლიო სტილია
იტალიელებს აქვთ კალცონე
ლობიოთიც კეთდება
ან კიდე ხორცით და კუბდარია რა

კალცონე მოცარელა

თითქმის ლობიანია რა
ყველას აქვს ეგეთი რამე
ზოგი დიდია და ზოგი პატარა
და ზოგის ისე კმაზავს და ზოგის ასე
ეგ მაღალ კულინარიაში ვერ გავა
ესაა იტალიური ტორტელინი

ხოა პელმენის კლონი?>
აი გემოში ძაან დიდი სხვაობაა
აქ მეტი აქცენტია ბოსტნეულზე
პელმენი სულ ხორცია
აქაა ხორციანი ბოსტნეული შიგნით

ესაა გერმანული
უფრო სწორად შვაბური მაულტაშე

ხორცით კეთდება
მაგრამ არის უამრავი სახეობა
This post has been edited by westsider on 20 Apr 2009, 03:49