odontos1[quote]მადლობა ლევან პასუხისთვის.მე ვფიქრობ-3-4 კარგი მევენახე და კარგი მეღვინე(ერთდროულად)-რომელთა ღვინო არ დაიწუნება--ხოლო ჩემგან ჩამოსხმა+ რეალიზაცია-ეს იდეაში-როგორ დალაგდება რეალობაში-ამას დრო აჩვენებს.ღვინოს-უკვე დაწმენდილს და მოვლილს თითოეული მოიტანს ჩემამდე--მერე ბოთლში ჩამოსხმა-ეტიკეტირება-რეალიზაცია--ჩემი პასუხიმგებლობა უნდა იყოს მათი კონტროლის ქვეშ.[/quote]
[quote]3-4 კარგი მევენახე და კარგი მეღვინე(ერთდროულად)-რომელთა ღვინო არ დაიწუნება--ხოლო ჩემგან ჩამოსხმა+ რეალიზაცია-ეს იდეაში-როგორ დალაგდება რეალობაში-ამას დრო აჩვენებს.ღვინოს-უკვე დაწმენდილს და მოვლილს თითოეული მოიტანს ჩემამდე--მერე ბოთლში ჩამოსხმა-ეტიკეტირება-რეალიზაცია--ჩემი პასუხიმგებლობა უნდა იყოს მათი კონტროლის ქვეშ.[/quote][/quote]
რეალიზატორმა უნდა იცოდეს რა ღვინის რეალიზაებას ცდიოლბს და ამის წინაპირობად [quote]რომელთა ღვინო არ დაიწუნება[/quote] ცოტა არასეროიზული / ზოგადი მოდგომაა
ჩამოსხმა უშენოდაც შეუძლიათ

და რეალიზაება ალბათ შენსავით - თუ რაიმე კანალზე არ ზიხარ
Rugby is a Hooligans Game Played by Gentlemen...
PNN#GiorgiG83
...კონფუციანელი...