#45810748 · 29 Sep 2015, 15:12 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
საუკეთესო ვარიანტია ყურძენი დამარცვლოთ, ხელით დაჭყლიტოთ, წვენი გამოუწუროთ, შემდეგ წამოადუღეთ, ქაფი მოხადეთ, ნელ ცეცხლზე ადუღეთ 15-20 წთ, ჩაასხით მდუღარე გამოვლებულ ქილაში, დააფარეთ ხუფი, რომელსაც 5 წთ წიმასწარ ვხარშავ პატარა ჯამზე, და მოხუფეთ. არც ასპირინი არ გამიკეთებია არასდროს და არც სტერილიზაცია. მე ადესას ვინახავ, არც შაქარი არ სჭირდება. წარმატებები!
|