ხალხნო ,დახმარება მესაჭიროება გამოცდილი კულინარებისგან
შემთხვევით ხელში ჩამივარდა 5 კილოგრამამდე ჰაბანერო ჩილი
ნუ სულ რედ სავინა არაა
ალაგალაგ ყვითელი და ფორთოხლისფერებიც
http://de.wikipedia.org/wiki/Habaneroხოდა ახლა ისეთი საშინელი მწარეა დღეში ჰა ჰა 5-6 ცალი მივირთვა
ეგეც ექსტრემალურ პირობებში ხოდა უკეთესი იქნებოდა სანამ გამიფუჭდება სოუსად გადავაქციო
ხოდა ვგუგლე და დალაგებული ვერაფერი გავიგე
იქნებ რომელიმე დიასახლისს ეგულებოდეს რამე გემრიელი ჰაბანერო სოუსის რეცეპტი
ნუ ნიორი,ხახვი,სტაფილო,ლიმონი,ძმარი,ზეთი და წყალი ეს ინგრედიენტები გავიგე რომ საჭიროა
მაგრამ რა ტანამიმდევრობა დავიცვა?


This post has been edited by westsider on 18 Oct 2010, 11:35