სალამ,სალამ!
ეგეთი იდეა გამიჩნდა, რომ დავწეროთ სად აკეთებენ კონკრეტულ კერძს ყველაზე კარგად
* * *
მაგალითად...ჩემი აზრით, ყველაზე კარგ მწვადს აკეთებენ ჩილიკას დუქანში(ისნის მეტროსთან

).
ეს დუქანი ძველი ფულიანი თაობის საყვარელი ადგილი იყო,მაგრამ დღეასაც ხარისხი არ დავარდნილა!
მწვადი ისეთი რბილი და ნაღდია,მსგავსი არ მიჭამია არც ერთ კახურ რესტორანში.
ხანდახან კარგ ლექსს შეუძლია ისეთივე სამსახური გაუწიოს რომელიმე საშუალო რომანს,როგორც ქონის პაწია ნაჭერმა მჭლე ძეხვს.
მონასტრის კედლებში ბერი ორი კვერცხის საფასურიც არ ღირს ,მის კდელებს გარეთ კი სამ ათეულ კვერცხსაც არ დაინანებს კაცი(latinuri gamotqmaa)