#35656251 · 18 Mar 2013, 18:24 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
მირჩიეთ რამე,თუ ვინმემ რამე იცით შაურმის ლავაშის შესახებ.როგორ ცხვება,აუცილებელია თუ არა სპეციალური საცხობი და რა ხარჯები აქვს
--------------------
"მე ღვინის მოყვარულთა ქვეყნიდან გახლავართ -პირველი არგონავტების კაპიტანი ჩემს სამშობლოში დაითრო. -ღმერთმა გაუმარჯოს იმ ქვეყანას,სადაც ვაზები სტირიან მზეზე, როგორც თვალჟუჟუნა პატარძლები,სადაც განუწყვეტლივ იღვრება ვაზისა და ვაჟის წითელი სისხლი"
|