#35945253 · 9 Apr 2013, 18:01 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
ჩვეულებრივად მოხარშეთ მაკარონი/ვერმიშელი ( მარილი გემოვნებით), არ გადაწუროთ. დაუმატეთ რძე და კარაქი და ადუღეთ 5–10 წუთი. კარაქი შეიგიძლიათ ინდივიდუალურად თეფში დაამატოდ (უფრო ლამაზია). ზოგი გადაწურულ მაკარონს უმატებს რძეს, ზოგი გადაუწურავს – ეს უკვე გემოვნებით. გადაუწურავად გაეთებული უფრო დიეტური ვარიანტია, მათთვის ვინც ცუდად იტანს რძეს. ბავშვებს შაქრითც მოსწონს.
|