ძვირია რათქმაუნდა,მე 35 დოლარს ვიხდიდი 2 ნაჭერში

მომზადებით სულ რაღაც 10 წუთი ჭირდებოდა...გემო დაუვიწყარი
2 თვის წინ ამერიკულმა კომპანიამ ჩამოიტანა საქართველოში ნიმუშად,საქონლის ხორცი...აკადემიაში მასტერ კლასები ჩაატარეს,ყველა ამოღებული ნაჭრის დეგუსტაციით

...ეს იყო სასწაული!
მე სტეიკის მოლოდინში ვიყავი,როცა შეწვეს ნაკვერჩხალზე,აცადეს ოდნავ გაგრილება(ასე გემო უჯდება საბოლოოდ) და სერვირებას შეუდგნენ(აჭრიდნენ ცხიმს) ,მე მივედი და ვთხოვე ჩემთვის არ ჩამოეჭრათ ცხიმი

,შეფმა (ამერიკელი უკრაინელი იყო) ამომხედა სიტყვებით:ტი ზნაეშ ვკუს მიასა
ეს მოვაყოლე ზუსტად მაგ მარმარილოს დანიშნულებას,რომელიც შეუდარებელ გემოს სძენს ხორცსს,ანუ ცხიმი