ვერ ვიპოვე თემა "როგორ მოვამზადოთ" და გავხსენი.
მაქვს ბარილას ფირმის პაპარდელე (კვერცხის მაკარონი).
აქ აწერია, რომ ჩვეულებრივად მარილიან ადუღებულ წყალში ჩავყარო და 7 წუთი ვხარშო.
1. თუმცა აღარ წერია ცივი წყალი უნდა გადავავლო თუ არა
2. აქ წერია მერე როგორ უნდა გაკეთდეს სოკოთი, ხახვით, ნივრით და მწვანილებით.
თქვენ თუ გიცდიათ გაკეთება და როგორ?
3. ასევე აწერია სოუსი უხდებაო და თU გაგიკეთებიათ, როგორი სოუსი?
მოკლედ ყველაფერი მაინტერესებს და წინასწარ დიდი მადლობა
Whether you think you can or you can't - you're right.