ვისაც გქონიათ შეხება იქნებ გამარკვიოთ რაღაც-რაღაც დეტალებში. მაინტერესებს მუშაობის მხრივ რა სხვაობაა სამფაზიან და ფაზანოლიან კერხერებში, სამრეცხაოსთვის რომელი უფრო გამოსადეგია და რატომ
და ასევე მაინტერესებს მრეცხავებს რა პირობით ამუშავებენ მფლობელები, გამომუშავებაზე ალბათ ხო? მაგალითად 6-7 ლარი რო ღირს მსუბუქის გარეცხვა, აქედან ვისი რამდენია. ჯიპიდან რამდენია და ა.შ.
წინასწარ მადლობა ვინც დამეხმარება, კიდე მექნება ალბათ გზადაგზა კითხვები
This post has been edited by Phenem on 11 Feb 2014, 12:16