#44179786 · 29 Mar 2015, 23:46 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
storage
თათარიახნი ჰქვია ადვილია ძალიან
საქონლის მკერდის ნაჭერი დაჭერი საშუალო ზომის ნაჭრებად და მოხარშე ერთ-ორ დაფნის ფოთოლთან და ოთხად ჩაჭრილ მოზრდილ ხახვთან ერთად, რომელსაც შემდეგ გადააგდებ. ხორცს რომ ცოტაღა დააკლდება მზაობამდე, სტაფილოც ჩაამატე მსხვილ ფირფიტებად დაჭრილი ( ეს გემოვნებაზეა.ზოგი არ უმატებს) , და ბოლოს , კარგად რომ დარბილდება ხორცი , უმატებ ქინძს, ოხრახუშს და სულ ცოტა ნიახურს წვრილად დაჭრილს , წიწაკას, მარილს და გადმოიღებ ცეცხლიდან მაშინვე. ცალკე პატარა ლამბაქით მიგაქვს დაჭყლეტილი ნიორი.
--------------------
"ზუსტად ამ წელში გამოყვანაში იღებს ვალენტინო ფულს" -სთქვა მან და ზარას პიჯაკი უკანვე დაჰკიდა
"იბიომაწ მონსერატ კაბალიე დაიჭირეს 3 დღის წინ და აქ ყრუ გაანთავისუფლეს" (c) spliyvi
გრძელ ვადაში გათვლილი კეთილდღეობა მღუპავს მე აწმყოში(c) Neno
|