სალამი კულინარებს, თქვენი დახმარება მჭირდება :*
მოკლედ, თონეს ვაკეთებ და ვაპირებ 3 პროდუქტის გაყიდვას, ლავაში, თონის ლობიანი და თონის ლობიანი ლორით.. იქნებ იყოთ ვინმე ჩახედული ამ საქმეში და რა ინვენტარი დამჭირდება თონის მოსაწყობად მითხრათ. კიდევ მაინტერესებს თონის ლობიანის რეცეპტი, როგორ კეთდება ანუ.. სანამ მცხობელებს დაველაპარაკები მინდა მე თვითონაც რომ ცოტა აზრზე მოვიდე.. ანუ მაიტნერესებს რამდენი გრამი უნდა იყოს ცომი რამდენი ლობიო, სიგრძეში რამდენი უნდა იყოს და ა.შ. მოკლედ კულინარებო იმედია გქონიათ შეხება თონესთან და შეძლებთ დახმარებას, წინასწარ მადლობა
p.s მოდერ პირველად ვარ ამ განყოფილებაში და თუ ცოტა არაზუსტად გავხსენი თემა მე მაპატიე და რამდენიმე დღე გამიჩერე ძაან მეჩქარება