#44671701 · 22 May 2015, 18:54 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
გაუმარჯოს ჩვენს კულინარიის მამებს და დედებს.
თქვენთან მაქვს ერთი თხოვნა:
შეგიძლიათ წითელი, გემრიელი და ხრაშუნა კომბოსტოს მწნილის დამზადება მასწავლოთ?
რეცეპტებს მივაგენი ინტერნეტში მაგრამ აი ამ შემდეგ შეკითხვებს პასუხი ვერ ვუპოვნე:
რა ამჟავებს კომბოსტოს? რამდენი ხანი უნდა იყოს ჩადებული? რა ტემპერატურაში უნდა მჟავდებოდეს?
თუ გაქვთ კარი რეცეპტი და მომზადების წესი, გთხოვთ გამიზიაროთ
This post has been edited by პესიმისტი on 22 May 2015, 18:54
|