საქართველოში ძალიან დიდი რაოდენობით მოვიხმართ პამიდორს, არც მე ვარ გამონაკლისი და ოჯახში ყველანი გემრიელად მივირთმევთ. საქმე იმაშია, რომ ბაზარზე ნაყიდი პამიდორი ზოგჯერ ისეთი უგემურია რო ვერ გაიგებ რა ბოსტნეულს ჭამ, კიტრია, ბოლოკია თუ პამიდორი. საშინელი მკვრივი, მჟავე, ვაშლსაც გავს რაღაცით
წელს საკუთარი ბოსტანი მაქვს დაგეგმილი და ძალიან მინდა კარგი პამიდვრის ჯიში, ისეთი რო ქონდეს სიტკბო და პამიდვრისთვის დამახასიატებელი სასიამოვნო არომატი. გთხოვთ მირჩიეთ რომელია ასეთი ჯიში და სად ვიშოვო. ხვდებით ალბათ რო მე არ მაინტერესებს იმის მაღალმოსავლიანობა და დაბალი იქნება თუ მაღალი ჩემთვის არააქვს მნიშვნელობა რადგან ამას კომერციული მიზნით არ გავაკეთებ. მინდა მხოლოდ პირადი მოხმარებისთვის და მხოლოდ ის მაინტერესებს რო იყოს ტკბილი და გემრიელი, და არა ლიმონივით მჟავე. ასევე მინდა რო იყოს გენერაციის მომცემი, ჰიბრიდი არ მინდა.

დამეხმარეთ გთხოვთ.
* * *
*************************************************
მოდერს ვთხოვ რო ეს თემა ჩააგდოს სოფლის-მეურნეობაში.
*************************************************
ekonomikaძალიან დიდი მადლობა სასარგებლო ინფორმაციისათვის.