John Jolieშენ ანჯელინას ძმა ხარ?
თემას რაც შეეხება, აქ არის თემა, რომელშიც შენც დაგიპოსტავს და წინა გვერდებს რომ გადაავლო თვალი, დეტალურად არის აღწერილი როგორც ხაშის,
ასევე ნატურალური საფუარების დამზადების ტექნოლოგია, ასევე შინ პურის ცხობის დეტალები თავისი რჩევებითურთ...
პურის ცხობაში ვინც გამოცდილია მანდ პოსტავს
და ახლი თემის გახსნა მაგისთვის სრულიად ზედმეტი და არაფრისმომცემია,
მხოლოდ აქ დაპოსტილი ინფორმაცია დაიკარგება უაზროდ,
იმიტომ, რომ განყოფილებას მოდერი არ ყავს და ვერავინ დაალაგებს და ვერ გადაიტანს შესაბამის თემაში.
თუ ვინმეს, აქ შემომსვლელს რამის რჩევა შეუძლია, იმ თემაშიც გირჩევს, არ დაიზარებს...