გამარჯობათ, ძალიან დიდი ხანია ვეძებ კარგ რეცეპტებს იმერული ხაჭაპურის საფუარიანი ცომისთვის და ხმელი სუნელის შემადგენლობას.
საფუარიანი ცომი არასდროს გამომდის: მიჭირს იმის განსაზღვრა, რამდენი სითხე უნდა დავუმატო ცომს, რამდენი უნდა ვზილო...ერთი სიტყვით- ყოველთვის რაღაც საშინელებაა , არადა ძალიან ვარ მოწადინებული რომ ვისწავლო....იქნებ ვინმე ამიხსნის დაწვრილებით ცომის მოზელვის ტექნოლოგიას - ვეძებ უბრაოლო რეცეპტს წყლით, საფუარითა და ზეთით. აი ისეთI, რაც ფოტოზეა
ასევე ძალიან მაინტერესებს ხმელი სუნელის შემადგენლობა....კურიოზია, მაგრამ ამ თემაზე რუსულ საიტებზე უფრო მეტი რეცებტებია, ვიდრე ჩვენთან ))))
This post has been edited by anamelisa on 4 Jun 2016, 16:26
მიმაგრებული სურათი