Moen17ხომ დავწერე ნახეთ დანართი მეთქი
აგერ ციტატა:
ნაყინი (11) ,
გარდა იმ პროდუქტისა,
რომელშიც Salmonella-თან დაკავშირებული
რისკი აღმოფხვრილია წარმოების პროცესის
ან სურსათის შემადგენლობის გამო
Salmonella 5 0 არ დაიშვება 25 გ-ში
ნაყინი (8) და
გაყინული რძიანი
დესერტები
Enterobacteriaceae 5 2 10 კწე/გ 100 კწე/გ
როგორც ხედავ კოლიბაქტერია ამოღებულია.
ლაბორატორია აღარ ამოწმებს ნაწლავის ჩხირზე პროდუქტს
ასე და ამგვარად დაუშვა ჩვენმა კანონმა პროდუქტებში ნაწლავის ჩხირის არსებობა