მსგავსი თემა ვერ ვიპოვე და გავხსენი
გარკვეული პრობლემები გამუდმებითაა სამზარეულოში და გამუდმებით გვიწევს მოგვარება
ჰოდა იქნება გაიზიაროთ თქვენი გამოცდილება და მეც რასაც შევძლებ არ დავიზარებ
მაგალითად, ამას წინაზე მომიწია სამზარეულოს კანალიზაციის გაწმენდა, საშინლად ბევრი ცხიმი იყო დაგროვილი, და გამტარიანობა საშინლად დაბალი (50იანი მილი, თIთქმსი ჰორიზონტალურად და სამზარეულოს სამ ოთახს ურტყავდა კრუგს, შესაბამისად 3 ნიჟარის წყალი ერთად ხვდებოდა)
ეხლა მინდა- არ მინდა, ბადის გამოყენება დავიწყე, არ ვიცი რა ქვია, ფილტრივითაა, ჩადგმული მაქვს და რო დაგროვდება ნარჩენები, ვყრი
შეკითხვა - არ არსებობს რაიმე საშუალება, რომ შევამცირო მილის კვლავ გაჭედვის საფრთხეები?
ცხელი/ცივი წყლის დიდი ხნით გაშვებას აზრი არა ავს, მუშაობაშიც მიშლის ხელს და უცებ რომ გაავლებ რაიემს, ეგრევე მილს სადამდეც გაყვება, იქამდე მიდის ის ნარჩენი და ჩერდება ხო?
სითხე ან რამე ამგვარი თუა, პლასტმასის მილები რომ არ მოსპოს თან
მეორე - ნახშირთან მიწევს და ხორცთან მუშაობა. როცა ბევრი შეკვეთაა, საგულდაგულოდ ხელის დაბანა მიჭირს, თან საპონი არავინ გამიჩერა ადგილზე და ხშირად ფეირით ვიბან ხელს.
შედეგი: ხელში ნახშირი მიჯდება და კანი გაუხეშებული ამქვს, ადვილად იბზარება მერე და + ამას სანელებლები თუ მომხვდა, ან ლიმონი, მწვავს და მიფუჭებს ხელებს
საექიმო ხელთათმანებს ვიყეენბ, მაგრმა მაგისი ფუფუენბაც არაა გამუდმებით გამოვიყენო, ზოგჯერ ეგენიც იხევა
ერთი მხრივ მაცოფებს ხელების მდგომარეობა, მეორე მხრივ ის, რომ ასეთი ხელებით ვცდილობ არ შევეხო საკვებს

ხოდა რაიმეს ვერ მირჩევთ?
ნუ დანარჩენ რამეებს მერე დავწერ, თუ დამეხმარება ვინმე კეთილი გურმან-მზარეული