LEOwishარსებობს ქვამარილი და არსებობს სუფრის მარილი, რომელიც არის გაწმენდილი და უფრო წვრილად დაფქვილი.
ქვამარილი კი მსხვილად არის დაფქვილი და უფრო უხეშია.
მე მაგალითად, ქვამარილს ვხმარობ სუფრაზეც, უფრო მომწონს.
ეგ წვრილი კენჭევბი ყოველთვის ურევია-ხოლმე.
ეგ თონე არ ვიცი, რომელ მარილს ხმარობს, შეგიძლია სთხოვო, გაჩვენონ.
შეფუთვაზე თუ წესიერად აწერია მწარმოებელი, შემადგენლობა, ვადა და ა.შ. საშიში არ არის.
თუ არა, მაშინ მომხმარებელი.გე-ს მიმართე და გაარკვევენ
This post has been edited by nia4u on 1 Nov 2016, 15:55