#49602967 · 30 Dec 2016, 13:16 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
პროტეინის შემცველობა, ქატოში, იონჯაში და სხვა საკვებში ლაბორატორიაში დგინდება არის თბილისში რამდენიმე ლაბორატორია - ერთ-ერთი ყველაზე კარგი ლილოშია
შესაბამისი სტანდარტების დაცვა მოსავლის მიღების პერიოდში, განაპირობებს პროტეინის მაღალ შემცველობა ს ანუ სასუქის დროულად მიცემა, მორწყვა, მიწის ანალიზი..დამუშავება და ა.შ ბევრი ასეთი ფაქტორის ერთობლიობა
This post has been edited by firalifirali on 30 Dec 2016, 13:17
|