მორიგი შხამი

ნატურალური არის ფორთოხალს რო გამოწურავ...
წვენებს ღვინის კუთხით ვუყურებ მე, შაქარს რო დაუმატებ ის წვენი ნატურალური აღარაა...
მაგრამ მარტო შაქარს ვინ ჩივის, არომატიზატორები, საღებავები, შესანახი კონსერვანტები, ემულგატორები და ათასი უბედურება...
ერთი მსხლის ლიმონათი აქვს ზედაზენს მსხლისგან გამოწურული და მეორე ეს იქნება ნატურალური...
აგერ კულა ვიცოდით ვითომ ნატურალური და ლაბორატორიული შემოწმების შედეგად დადგინდა რო გაზავებულია, არ არის ნატურალური...
ნატურალურად რომ ჩაითვალოს წვენი, თუ იგი მთლიანად ხილისგან მიღებული წვენისგან შედგება.
ჩვენი ცნობილი და გაპიარებული კულა არ აღმოჩნდა ნატურალური წვენი.
კამპას 100%-იან წვენებს ვყიდულობდი ხოლმე და აღმოჩნდა რომ კამპაში ნატურალური წვენის შემცველობა 7-14%-ს არ აღემატება....
არადა წარწერის მიხედვით 50% უნდა იყოს...
This post has been edited by Frankens†ein on 14 Mar 2017, 22:09
Mens sana in corpore sano...