karoche gamawama 98 iani amerikuli avtomatikaa 3 welia myavs da yovel wels karobka eshleba am deda motynuls, ar vawvaleb, naxadu ro aneitraleben da karoche yvela avtomatika karobkis eqspulataciis wess vicav mara 6 tveze mets ar mizlebs, mokled ro miyides es manqana ,,axloblisgan,, pirvelive kviras mamachems vutxari ro siarulis dros ai ro unda gadartos metqi mag dros titqos sceplenias adgav tqo, mokled manqanis arafris azrze ar viyavi mara am manqana karobkis xelosani gamxada, paxodu taxometri 3 is zevit arismetqi umetesad, mamacemmac gamarjoba shenio

karobkas aqvs danzreulio vinaidan da radganac me es manqana machuqes xo icit nachuqar cxens kbili ar gaesinjebao da vinc machuqa im adamianma zalian ketili gulit iyida im ,,axloblisgan,, da mere machuqa me, nu karoche wavedi karobkis zeti shevcvale mara chemi pexebi zapxulshi saertod zeti ro cxeldeboda sul buqsaobda 3 cda undoda ro gadaetana sichqareshi, xelosanmac azri ar aqvso amis gaketebas zaan zviri dajdebao bolomde dabrideo da shrcvalo jobiao amas vegar agadgeno, karoche yidvidan 1 welshi mokvda karobka wavedi isanshi da viyide chamotanili karobka 550$ karobka 300 lari xeloba 100 laris zetic zevidan ase damijda m dampali manqanis karobka egec gamixarda zogi 700$ apasebda, shevcale gavatare nu mushaobda mara cota urtyavda pirvel dges mara gamosworda egec, gavida erti 7 8 tve da daiwyo gadartvis gawelva karoche unda chaaxte pedals da 4 mde aiyvano abaroti ro gadartos karoche mere termostati mqonda sul gia gapuchebuli iyo viyide termosstati davayene da karobkam vapshe auria karoche gawelva xo daiwyo patara agmartic da agar rtavs 1 2 ti davdiivar ra sworeze ro gaval mere gadaaqvs mara yvela gadartvaze dartyma aqvs karoche xelosanma 1400 lari mitxra a axali karobkis gaketebashi da ra vqna xalxo rame mirchiet es xelosanic zlivs vnaxe aravin xels ar kidebda amis karobkas davshalo martla ar jobia? rogoria to amdeni puli davaxajo xelmeored da isev daiwyos gatrakebba xo unda davwva mere

sul bgavis matori wvac iasnia bevri aqvs es surati gushin gadavige zgvaze swor gzaze gamoylevda 2 sichqaris zevit ar undoda wasvla, karoche tviton rasac qvia ro gadartos aris 1 dan 2 shi dalshe me vartvevineb gazis moklebit an pedalze shelocvbit
mara me roca avusheb pedals da ase rtavs dartyma aqvs yoveltvis, samsaxurshi sarbenad mchirdeba manqana ra prosta ar maq amis gaketebis sashualeba exla paxodu mezizgeba ukve es manqana ra normalur manqanaze ar vmjdarvar, ragac 96 ia e39 shi micvlida tipi garedan xo imena mojmuli iyo salonshi ravi yvelaferi daxeuli iko zravs pereboi qonda gasdioda yvela shlangidan mtliani manqana imena pulivizatorit iyo shegebili da paxodu wyaldidobashi iyo monaxvedri mara karobka umushavebda saativit lamis gavicvale imena msiamovnebda egeti manqanis tareba:d sichqarit mainc ar atormuzebda dagmartze rogoc chemi etli
This post has been edited by baker on 27 Apr 2017, 12:27