#51083467 · 4 Aug 2017, 10:44 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
ძირითადი მოვალეობები: • მონაწილეობა მენიუს შედგენაში; • პროდუქტის ინვენტარიზაცია, ვარგისიანობის ვადისა და პროდუქტის შენახვის წესების კონტროლი; • სანიტარული ნორმების ცოდნა და ზედმიწევნით შესრულება. მოთხოვნები: • რუსული ენის ცოდნა; • პროფილური განათლება; • მზარეულის პოზიციაზე მუშაობის გამოცდილება (არ არის აუცილებელი, მაგრამ მიენიჭება უპირატესობა); • კერძების მომზადების ტექნოლოგიის ცოდნა; • ახალი კერძების შექმნა და ექსპერიმენტირების სურვილი;
პირობები: • ევროპული სამზარეულო • სამუშაო გრაფიკი (2/2 ან 5/2) • ხელფასი შეთანხმებით • ხელფასის დროული გაცემა
|