საქმე რაშია, მე ისედაც და ასედაც ვაყენებ ღვინოს ყოველ წლიურად, ანუ მაქვს ვენახი და იმ ვენხის მოსავალი მაქს, ბევრი რ როგორც დავწერე მაგრამ რაც არის იმასაც რეალიზაცია უნდა.
აქამდე სამეზობლოში ვყიდდი, ლიტრალიიტრობით, ნერვების წყვეტით ნისიებით და ჩუქებებით.
მე მაინც მექნება ეგ ღვინო და მაინცუნდა გავყიდო, რა ფასადაც ახლა ვყიდი სუფთად ეგ რომ დამრჩეს ან გინდაც შედარებით მცირე და 100% იტ რეალიზება მოვვუხდინო თან მალევე, მირჩევნია, ვიდრე ასე ლიტრალიტრობიტ ვიწუწაო მეზობლებში.
რმლებიც რატომღაც ტვლიან რომ მინც ნამაიმუნარი ღვინო მაქვს, რაც არ უნნდამოეწონთ, არა და მე არასოდეს არ ვმაიმუნობ, მუდმივად სუფთა ღვინო მაქვს.
პლიუს ამ დღეებში წავიკიტხე ბიოზე, ხო და პრაქტიკულად ბიოა რა.
და რა გეგმა უნდა მქონდეს, ეგ მაინტერესებს

რა უნდა გავაკეთო? თუ ხარ საქმის კურსში იქნებ დამაკვალიანო?
This post has been edited by pilo772 on 27 Dec 2017, 15:54