#52174105 · 13 Feb 2018, 11:32 · · პროფილი · პირადი მიმოწერა · ჩატი
Mokled eseti situacia ganvixilot.vxvdebodi,shemdeg vicxovret ragac periodi ertad chemive ojaxshi adamiantan ertad romelsac kavs shvili,am shviltan ertad tavistavad ert otaxshi ert loginshi.iko saubari ojaxshi xelis moceraze da msgavs temebze. Shemdeg rogorc agmochnda da gavige,echvi ro shemepara ragaceebshi davukavshirdi dedas,romelsac ar macnobda manamde da ambobda rom miatova bavshvobashi zrdida sxva da exla eteneba fulis gamo,kavs zma romelic tamashobs da mis gamo mteli qoneba dakarges da arian qirit,kopili qmari amerikashia da arafrit exlmareba,mokled davukavshirdi da shevxvdi dedamiss da agmochnda rom es kvelaperi aris tkuili,arc dedas miutovebia,zmac ucesieresi bichia esec gavicani da turme asaksac itkueba.is qmaric exmareba tansacmlit finansurad amerikidan. Es tavad ar kopila normaluri.alombardebs nivtebs saxlidan,igebs valebs da xdeba zmis gadasaxdeli.chemzec nu atkuebda rom xan sad var xan sad rom ar gaecno.vikamatet mokled. Mere iko shemtxveva roca zma gardamecvala da 50dge daaxloebit ar vikavi qalaqshi,gvqonda mimocera,aravin ar aris,chkvianad var.amasobashi daicko barshi mushaoba,manamde ar mushaobda.kopil qmars bavshvis mamas atkuebda rom marketshi mushaobs.mokled iqac cudad iqceva nomrebis darigeba gamomcvevi chacma...rom chamovedi davureke da shemepara echvi bevr rameshi kide.taqsshi var ver dagelaparakebi arada ar unda ikos im dros taqsshi.chavedi mesame dges samsaxurtan da davukarauldi.gamovida erti kaci es da qali.dasxdnen manqanashi da cavidnen.arc taqsis nishani aferi.am dros vici rom cxovrobs ortachalashi.da savaraudod es qali is aris vizec ambobda rom zmk ze cxovrobs da ertad mivdivarto.ar cavidnen ortachalashi da cavidnen datoves es qali zmkze da camovidnen es kaci da es gogo ukan... chavidnen salosis quchaze da gacherdnen.asakit es kaci 58 clis aris turme.mokled vxedav manqanashi xvevna kocnas,gadavedi mivedi gavlanze da michivla.dauceria rom var ubralod megobari araferi meti,am kacistvisac ese utqvams romelic agmochnda taqsisti romelic personals arigebs saxlebshi.moitkua policiashi isic rom menejerad mushaobs arada mimtania.gavarkvie isic rom am kacs xan ra mizezit artmevs fuls da xan ra tkuilit da xan rarom tkuilit da agarc abrunebs.skolidanac rom mikavs am kacs da roca ra dachirdeba mokled.amis gacnobis mere gavige es kvelaperi.iko shemtxvevebi mere rom vmushaobo da im binashi iko sadac chven vqiraobdit da ojaxi zma chavakene saqmis kursshi... mokled itkueba kvelastan kvelapers da exla ambobs aravin ariso,chivis da iqac samushaos da urtiertobas itkueba da tkuilit fuls artmevs ese xals. Maqvs chanacerebi saubrebis foto video masala rom namdvilad tkuilit artmevda fuls,ojaxsze laparakobda cuds da rom ertad namdvilad vicxovret ojaxshi chemtan da ar var vigac.caramara xan policiit imuqreba kide da xan vigac gamoggonili tanamdebobis pirebit rogorc vxvdebi.ra meshveleba ? Moralurad ise var rom kvelaperze var camsvleli.saxeli gvari vicodi turme simartle mxolod da exla aravin ariso imasacki itkueba da policias tanamdebobasac atkuebs daa gamomziebels viber daan smsis meshveobit ekontaqteba.is ki ar scems pasuxs magram...sachivars eshveleba.danarchenze ra shemizliaginda gavaketo.bavshvi 7 clis aris.
|